+31(0)6 - 222 111 54 info@ap-services.eu

Standmanagement

Het coördineren, ontwerpen en bouwen van uw stand.  Als klant bent u op zoek naar een goed werkende stand, op de juiste beurs voor uw product. Al het voorbereidende werk met betrekking tot de stand nemen wij u uit handen. Het verzorgen van vloeroppervlakte, elektra, ontwerp van de stand, inrichting, verlichting, aanwezig zijn van brochures en/of producten, recepties, etc. is onze taak. Bij aanvang van de beurs staat alles voor u klaar.

U hoeft zich alleen nog maar te richten op de verkoop van uw product. Samen met AP-Services bereid u zich voor op het perfect presenteren van uw product in een goed gebouwde en prima georganiseerde stand.

Standontwerp

In een eerste kennismakingsgesprek maakt u uw wensen kenbaar. Wij inventariseren o.a. budget, vloeroppervlakte, product presentatie, uitstraling, huisstijl en doelstelling, waarna wij tot een idee/ontwerp komen. Op een zo kort mogelijke termijn, komen we terug met een eerste voorstel. Wanneer dit naar wens is, wordt er een zo compleet mogelijk prijsvoorstel aan u gepresenteerd.

Standbouw

  • vakkundig
  • creatief
  • betrouwbaar
  • betrokken

Keuken of Interieur Wrappen

Is je keuken nog in goede staat maar past hij niet meer bij je interieur, of ben je gewoon toe aan iets anders, een frisse nieuwe look?

Interieur wrappen is DE oplossing. Door keukenkastjes te voorzien van een nieuwe kleur c.q. materiaal kan je je huis een hele andere sfeer meegeven.

Wij werken met duurzame folies die tegen een stootje kunnen. De keuze aan folies is enorm. Denk aan houtnerf, leer, matte en glansfolies.

Naast keukens kunnen ook vele andere (gladde) oppervlaktes geplakt worden, denk aan deuren, kasten, tafels, bureaus.

Het grote voordeel van wrappen is dat het relatief snel klaar is en meteen in gebruik te nemen is. Verder is er weinig voorbereiding nodig en tijdens het aanbrengen brengt het weinig overlast met zich mee.

Winkel of Kantoor Wrappen

Wil je zonder veel oponthoud toch een snelle verandering van je uitstraling, huisstijl of winkelinterieur? Denk dan eens aan wrappen. Kassablokken, paskamerwanden, deuren, etalage blokken, alles is mogelijk.

Niet alleen dat, maar ook het opnieuw of vernieuwd aanbrengen van logo’s, merknamen of andere teksten kan daarbij een mooie aanwinst zijn.

Bij kantoren zou je kunnen denken aan het wrappen van bureaus, scheidingswanden, balieblokken, deuren etc.

Kortom de mogelijkheden zijn enorm.

Interesse of nieuwsgierig?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de diverse mogelijkheden toelichten, voorbeelden tonen en ideeën samen verder kunnen uitwerken.

WRAP-SERVICES.NL
info@wrap-services.nl
06-22211154

Meer horen?

Laat je informeren over de mogelijkheden voor jouw volgende, effectieve beursstand.