+31(0)321-32 25 23 info@ap-services.eu
Standontwerp | Standbouw | Standmanagement | PR & Communicatie

DE BERGANS KINDERDRAGERS

DE BERGANS KINDERDRAGERS

In Noorwegen is het heel normaal om een samen met je familie de natuur in te gaan om een avontuurlijke dag te beleven. Dit doen ze ongeacht de leeftijd van de kinderen. Dankzij de kinderdragers van Bergans of Norway kunnen ouder nu tijd buitenshuis op een veilige en comfortabele manier door te brengen met de aller kleinste.

Lilletind Kinderdrager
Met de Lilletind kinderdrager biedt Bergans of Norway zit het kind op dezelfde hoogte als de drager, wat zorgt voor een goed contact tussen de ‘drager’ en de ‘passagier’. Een verstelbare 5-­‐punts gordel, de meegroeiende zithoogte en stijgbeugels voor de voeten (belangrijk voor het zitcomfort) zorgen voor een veilig en comfortabel vervoer.
De rug lengte, het achterpaneel, schouderbanden, en de gecapitonneerde, anatomisch gevormde heupgordel zijn bedekt met zachte stretchstof en verstelbaar. Gevoerde schouderbanden en anatomisch gevormde heupgordel. Een vaste steunplaat maakt het makkelijk om het kind in en uit de kinderdrager te tillen. Ook wanneer het donker wordt biedt de Lilletind veiligheid door tal van reflecterende strips. Daarnaast zit er een afneembare zonneklep/regenhoes bij en opberg vakken voor kleine voorwerpen.

KENMERKEN
Materiaal: Nylon 420D
Lengte gebruiker: 155 – 195 cm
Gewicht: 3.30 kg
Verkoopprijs: € 209,95

Junior’s Favorite
Neem uw kind overal in comfort en gemak. De Juniors ‘Favorite is een robuust kind carrier die perfect is voor wandelen, reizen, en zelfs wandelingen rond de stad. Een makkelijk opvouwbare ontwerp vermindert de ruimte, en een afneembare rugzak kan worden gebruikt voor kortere ritten. Kies de Juniors ‘Favoriet voor een all-­round kind carrier dat is perfect voor elke gelegenheid.

KENMERKEN
Materiaal: Ripstop Polyester
Lengte gebruiker: 165 – 195 cm
Gewicht: 3.40 kg
Verkoopprijs: € 259,95

www.bergans.nl

Lilletind JuniorsFavourite