+31(0)321-32 25 23 info@ap-services.eu
Standontwerp | Standbouw | Standmanagement | PR & Communicatie

Rondane – van bestseller naar rugzakfamilie

Rondane – van bestseller naar rugzakfamilie

Rondane rugzak 6 liter en 12 liter

Bergans of Norway vernieuwt de succesrijk vlaggenschip ‘Rondane’. Deze inmiddels rugzakfamilie heeft 9 verschillende modellen in de groottes van 6 tot 65 liter met uiteenlopende toepassingen. Hierdoor het niet alleen tot de klassieke trekker, maar met de kleinere modellen ook tot de multisporter, de trailrunner of de biker. Alle modellen hebben een voor hun klasse gering gewicht.
Meerdere innovaties in het draagsysteem verbeteren het draagcomfort .

In het bijzonder de beide kleinste formaten van 6 liter en 12 liter overtuigen met het nieuw ontwikkelde bevestigingssysteem ‘Bergans Rock Steady Stability System’ (RS3TM), dat de op de rugzak werkende krachten en daarmee het op en neer bewegen tijdens het lopen duidelijk reduceert, en zo de loper de nodige vrijheid biedt. De rugzak wordt daarmee nog stabieler op de rug gefixeerd, zonder de loper in zijn bewegingen te hinderen. Hierdoor kan de aandacht volledig op de trail worden geconcentreerd. Dit wordt mogelijk gemaakt door een doorlopende elastische riem aan de onderzijde van de rugzak en rond het bovenlichaam, die in enkele seconden geïnstalleerd is, de rugzak stabiliseert en hem samen met een bijkomende borstriem op de rug fixeert. Interne tests hebben een afname van de G- krachten tot 50% aangetoond. Het RS3 System was eveneens genomineerd voor de Scandinavian Outdoor Award (SOA).

 

FEATURES
Materiaal: Nylon 420D Velocity/ Nylon 210D Velocity
Afmetingen: 6 liter/ 12 liter
Gewicht: 410 g/440 g (resp. 570 g/600 g incl. drinksysteem)
Verkoopprijs: 80,- €/85,- €

Rondane is een Nationaal Park in Oost-Noorwegen, die met zijn hoge bergtoppen en zijn adembenemende natuur een uniek wandelgebied biedt.

www.bergans.nl

 

rondane 6L