+31(0)321-32 25 23 info@ap-services.eu
Standontwerp | Standbouw | Standmanagement | PR & Communicatie

Katrien Aerts – nieuwe teamrider

KATRIEN AERTS – DE NIEUWE TEAMRIDER VAN BERGANS OF NORWAY

Belgisch freeski pipe/ss/ba kampioen en Belgisch atleet op de Olympische Spelen in Sochi (2014) Katrien Aerts is sinds 1 september j.l. teamrider bij Bergans of Norway.

Katrien over Bergans: “Na mijn Olympische deelname in het Freestyle skiën, wil ik me nu meer richten op het freeriden en tourskiën. Naar boven hiken, en lekker naar beneden skiën! Om dat te doen, heb je natuurlijk de juiste technische kleding nodig! Zo kwam ik bij Bergans of Norway. Naast het skiën ben ik ook veel bezig met mountainbiken, trailrunning, kayaken en zeilen. Bergans past echt bij mij als ‘buitensporter’.”

Op haar vijfde stond ze voor het eerst op de latten. Tijdens haar opleiding Lichamelijke opvoeding kreeg ze de liefde voor skiën te pakken en na haar opleiding begon ze met steeds meer regelmaat te skiën. In 2006 nam Katrien voor het eerst deel aan internationale wedstrijden in Frankrijk. De daaropvolgende jaren breidde de deelname aan belangrijke wedstrijden zich uit over gans Europa. In 2008 waagde ze de stap naar Amerika. De US Open stond bekend als een grote wedstrijd. Amateurs krijgen er de kans om zich tussen de pro’s te bewijzen en zich zo in de kijker te skiën. Katrien slaagde erin een 4de plaats te behalen in slopestyle!

 “We zijn trots om een Olympische atleet als Katrien Aerts in het Bergans team te hebben. Naast haar fantastische prestaties in de sneeuw zet ze zich ook buiten de sneeuw in als Teamrider.” aldus Bergans

Tijdens de Extreme Experience (www.xtremexperience.be) in Boom, België op 14 september aanstaande zal ze dan ook aanwezig zijn om clinics te geven.

 

Meer informatie:

www.bergans.com

www.katrienaerts.be