+31(0)321-32 25 23 info@ap-services.eu
Standontwerp | Standbouw | Standmanagement | PR & Communicatie

Bergans Freeride Opening

Van 28 november tot 3 december vindt de 21ste editie van de Bergans Freeride Opening plaats in Les Deux Alpes. Dit jaar een speciale freeride edition! De organisatie bestaat volledig uit snowboarders en skiers die al jarenlang meedraaien. Ervaar hun passie en geniet van het feit dat je kunt leren van de echte pro’s. Er is geen betere manier om het seizoen te starten.

Poedersneeuw & Freeriden
Afgelopen jaren is er tijdens dit evenement heel veel prachtige, diepe poedersneeuw gevallen waardoor geplande onderdelen niet door konden gaan. Er lag gewoon teveel powder. Baalde iemand ervan? Nee! Want iedereen was gewoon lekker aan het knallen. De organisatie kiest er dan ook voor om dit jaar er een freeride opening van te maken. Gewoon zoveel mogelijk snowboarden en skiën met elkaar, op (én buiten) de beste pistes, mét freeriders die ook de deelnemers iets kunnen leren. Alles in het teken van (gecontroleerd) grenzen verleggen en genieten met elkaar van bergen & sneeuw.

* Nieuw * Off piste Clinics met Gediplomeerde Berggidsen i.s.m. Bergans

De Bergans Freeride Opening in het kort
‐ Gratis clinics voor de deelnemers gegeven door de beste freeriders uit Nederland & België.
­‐ Aandacht voor ‘respect & safety’ tijdens Avalanche awareness clinics
‐ Freeride test van materiaal 2014/2014
‐ Gezelligheid & apres ski
‐ Dagelijks vertoning freeride films

Les Deux Alpes (1.650m ‐ 3.600m) De hoogste pistes op de 100% sneeuwzekere gletsjer zijn ideaal voor beginners en gevorderden die hun techniek willen verbeteren of kilometers willen maken. Als de condities het toelaten is er sneeuw tot aan het dorp (1650 m).

Bergans of Norway
Hoofdsponsor van de opening is Bergans of Norway, hèt outdoor merk uit Noorwegen, opgericht in 1908 door Ole F. Bergan. Bergans ontwikkelt technische en modieuze kleding geschikt voor alle outdooractiviteiten. Naast kwalitatief goede producten staat social responsibility hoog in het vaandel bij Bergans of Norway. Er wordt steeds meer organisch katoen gebruikt en Bergans was een van de eerste leden van de European Outdoor Conservation Association.

Bergans Powder King or Queen Uit alle actiefoto’s van de deelnemers worden aan het einde van de week de mooiste drie geselecteerd en beloond met een mooie prijs i.s.m. Bergans of Norway en onze andere partners. De winnaar mag zich (of haar­‐)zelf Powder King (of Queen) noemen.

Test Tijdens de Bergans Freeride Opening kunnen deelnemers freeride / off piste ski’s en snowboards testen van topmerken. Vertegenwoordiging van de merken en MK Skiservice helpt en adviseert hierbij.

Verblijf wordt geheel op maat afgestemd. Zo kunnen basic appartementen gereserveerd worden vlakbij de gondel of kamers in Hotel le Sherpa op basis van halfpension. Ook appartementen**** , luxe hotel**** en / of grote appartementen voor 8 – 24 personen behoren tot de mogelijkheden. Deelnemers kunnen alleen boeken of met vrienden, voor 4, 5, 6, 7 of 8 nachten.

Prijs vanaf 299,-­ Informatie & boeken www.BergansFreerideOpening.com +31 10 2131364